Om os

Om MMT3000

MMT3000 er alumneforening for alle, der har taget Master in Management of Technology på AAU. Foreningen blev stiftet i 1999. Vi har interesse i at fortsætte læring og lave netværksaktiviteter – både professionelle og sociale. Der foregår faste aktiviteter som deltagelse på konferencer, generalforsamling, bestyrelseskurser mm.

Med 248 medlemmer fra 186 virksomheder har vi mange kompetencer og er et værdifuldt netværk, som både den enkelte og virksomhederne kan drage nytte af.

Vores medlemmer

Vi har i foreningen gode kandidater til bestyrelsesposter i regi af vores vidensforum ”Master On Board”, hvor du selv kan søge efter bestyrelseskandidater. Mange af vores medlemmer er synlige – også selvom du ikke er medlem af foreningen. Vi ønsker også at skabe netværk uden for vor dimittendkreds.

Foreningen har stort kendskab til en række master uddannelser, og stiller gerne denne viden til rådighed for dig, hvis du er i en fase, hvor du søger videreuddannelse.

Videns- og arbejdsområder

Foreningen har både som følge af vores mange medlemmer, og som følge af den måde vi målrettet arbejder med udvikling af foreningen, nedenstående områder vi ønsker at fremhæve. De to første er de områder vi især arbejder med at udvikle, og de to sidste er de vidensområder foreningen har.


Bestyrelsesarbejde – Master On Board
Events og Konferencer
Forandringsledelse
Executive MBA uddannelse

Vores visioner

MMT3000 vil være det uundværlige supplement til MMT´eres livslange læring.

MMT3000 vil sikre et fagligt og socialt netværk til medlemmerne, når de efterspørger viden, kompetencer og faglige oplevelser.

Relevans i tilbud, forbinder kompetencer, skaber engagement og tilhørsforhold hos medlemmer